jippie de pippie - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Elke Brouwer - WaarBenJij.nu jippie de pippie - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Elke Brouwer - WaarBenJij.nu

jippie de pippie

Door: Elke

Blijf op de hoogte en volg Elke

22 Mei 2008 | Zuid-Afrika, Pretoria

Hallo Allemaal,

Ik wil even zeggen dat ik vandaag heel erg vrolijk ben, want ik heb vanaf nu 2 weken vakantie!

Morgenvroeg vertrek ik met Colette, Sanne en Seray t/m dinsdag naar het Krugerpark. Hier kijk ik al heel lang naar uit...
Komende donderdag vertrekken we (Bjarni, Sanne, Seray en ik) voor een week richting Kaapstad en dat is natuurlijk ook SUPER VET ;-)
Alles bij elkaar opgeteld, ben ik dus pas 9 juni weer aan het werk in Weskoppies. Wat een luxe he!

Ik heb de afgelopen tijd veel lieve kaartjes gekregen, dus mijn kamer is helemaal opgefleurd. Dank jullie wel! Vandaag ben ik precies op de helft van mijn tijd hier, dus het duurt niet meer zo lang voor ik iedereen weer zie. Mijn zusje heeft een schitterende kalender gemaakt waarop ik vanaf nu de dagen kan bijhouden... Wat zou ik toch zonder haar moeten:-) (Oh ja, voor iedereen die het nog niet wist: Lea heeft haar rijbewijs deze week gehaald!)

Als we in het Krugerpark een paar boeiende beesten zien (waar ik wel van uit ga) zal ik er foto's van maken en voor ik naar Kaapstad vertrek zet ik er een bericht over op deze site...

Mensen, adiejuh wah, ik ga van mn vakantie genieten... WOEHHIEEEEEE!

Doei doei, dieke poene van mij

• 22 Mei 2008 - 14:18

Lutfiye:

GEWELDIGGGG, dit bedoel ik nou GENIETEEEEEUUUHHH!! leuk leuk meisie, maak er wat van, maak het onnnnvergetelijk en ja zoals jij het al hebt gezegt, maak veel foto's om het helemaal niet meer te vergeten. Ik ben benieuwd wat jullie te wachten staat. Maak maar een lang verhaal van als je terug en uitgerust bent.

Nou heeeeel veel plezier en denk ook een beetje aan ons om voor ons ook mee te genieten.

groetjes, kusjes liefsss.

Lütje

• 22 Mei 2008 - 15:09

Myriam:

wauw: 6 weken werken 2 weken vrij ! Dat wil ik ook wel, maar dan wel hier als het even kan. Geweldige vooruitzichten ! Ben heel benieuwd naar je foto's. Hoop dat jullie niets meekrijgen van de rellen onder de armen, maar ben wel weer even gerust gesteld na het lezen van deze supervrolijkegezelligeleukevolverrassingen mail. Ga gauw Lea feliciteren, wéér een scheurmonster erbij !
    groetjes van ons 4

• 22 Mei 2008 - 16:43

L4:

Hoi Elleke, nu al vakantie?????????
    Maak er een super fijne tijd van met z'n allen en kijk je een beetje uit voor al die boeiende beesten??????
    Merken jullie iets van de rellen die zich in Zuid-Afrika afspelen?
    L4

• 22 Mei 2008 - 18:17

Marlies:

Laat je niet opvreten in het Krugerpark! En langs deze weg ook even gefeliciteerd aan Lea, ik weet niet of Musschemig er nu veiliger op geworden is, misschien maar goed dat we nu een blokje (continentje) verderop wonen ;)Oh ja Elke, ook veel plezier in Kaapstad, moet erg mooi zijn daar (althans aan de foto's te zien die m'n doc in zijn hokkie heeft hangen, die schijnt daar vandaag te komen).

• 22 Mei 2008 - 19:06

Roboja:

Wat klinkt dit vrolijk en opgewekt zeg. Veel plezier de komende tijd. Doe je wel voorzichtig. (ja ma)
    Kus en kroel van Jacq Rob en Bo xxxxxxxxxxx

• 23 Mei 2008 - 19:03

Rob En Joke:

Om dit soort momenten doe je het ook allemaal. Gewoon ontzettend genieten!!!!
    We hopen dat je veel wild zal zien, we kunnen zeggen het blijft je echt wel bij als je zo dicht bij de echte natuur bent. Wij kijken hier uit naar de terugkomst van Niek uit Ecuador volgende week maandag. Probeer zoveel mogelijk de leuke dingen uit je verblijf op te pikken. Hou je taai, dikke zoenen van Rob en Joke.

• 24 Mei 2008 - 14:21

Timmiebeer:

hoi hoi , heeeeeeerlijk . vakantie.
    geniet er van. over de helft alweer , nu kun je gaan aftellen haha, ik ben benieuwd naar de foto`s , nogmaals geniet er van en veel plezier.
    kuskus

• 24 Mei 2008 - 17:34

Joppe O:

Hey Elke! heel stoer wat je allemaal aan t doen bent, geniet van je vakantie en realiseer hoe bijzonder het is om zo'n dingen te zien en te doen. Veel plezier en wees voorzichtig. Ohja...en pas op voor olifantenpoep! XJoppe

• 24 Mei 2008 - 21:35

Swa:

hey zussie,
    nem je voor mij een olifant mee?, Liefst een roze.... Pas goed op jezelf en geniet va al het moois in de natuur om je heen. Ik ben zo benieuwd naar alle verhalen als je terug bent.
    Dikke knuffel van ons allemaal (de club van 6)

Swa XXX

• 26 Mei 2008 - 08:21

Yvonne:

Hey Elke,

Hoe is daar met je, ben je nu lekker vakantie aan het vieren? Ik heb M'bark zaterdag uitgehoord en hij heeft me vanalles verteld en ook over je site, dus daarom heb ik net even al je berichtjes gelezen.

Wat een avontuur he, heb ik echt respect voor hoor. Dat je dit allemaal durft en doet! En trouwens die kakkerlakken...iehww dat je daar een oog dicht hebt kunnen doen, zou ik niet kunnen.

Tja, bij ons is het natuurlijk saai tegenover daar bij jou. Linders is ook altijd hetzelfde he dus daar zal ik je niet mee lastig vallen, alhoewel ik me kan voorstellen dat je al weer verlangt naar dat voor ons 'normale' leventje.

Pas goed op jezelf en veel plezier.

Yvonne

• 26 Mei 2008 - 13:51

MaMie:

Hoi Elke,
    Op dit moment ben je waarschijnlijk als 'n echte 'ranger' stoer op olifanten 'jacht'...ik bedoel natuurlijk 'jagen' via 'n grote verrekijker:0
    We hopen dat jullie de grote BIG 5 hebben gezien en er mooie foto's van hebben gemaakt want we zijn toch 'n potje nieuwschierig zeg!!!
    Als je dit mailtje leest staat de reis naar Kaapstad nog in de planning; LEUKLEUKLEUK. Snel 'n wasje doen en dan op naar de volgende vakantie bestemming.
    Geniet van al dit moois en tank genoeg energie voor de komende weken ;)(heb je wel nodig denk ik)
    *Veel liefs* dieke poenen van ons allemaal en de groeten aan Sanne, Seray en Bjarni

• 26 Mei 2008 - 18:42

Michelle:

Bohh naar kaapstad, heb jij t even goed ;) Ben benieuwd naar je foto's, van krugerpard en kaapstad. lijkt me geweldig daar.

heel heel veel plezier
    kuss

• 26 Mei 2008 - 21:16

Fam. Kremer, Mamelis:

Hoi Elke.
    Wat een mooie vooruitzichten.
    Zo'n rond dik nijlpaard bekijken, lijkt met me leuk. Of moet je dan aan de andere kant van Afrika zijn???????
    Geniet maar elke,ja elke, minuut.
    Gruss oes Mamelis.

• 28 Mei 2008 - 07:31

Margo:

Hoi Elke , zo te zien en te horen heb je het reuze naar je zin geniet hiervan. heeeeeeeeeel veel plezier. bedankt nog voor je leuke kaarten. dikke poen margo

• 28 Mei 2008 - 07:51

Rosan:

heyyy elke en sanne!!!

ik ben het rosan nou ik heb eens eindelijk op je site kunnen kijken en heb de foto's allemaal bekeken mooi hoor.
    en nu lekker vakantie heerlijk he
    een hele leuke site van jullie kijk me de ogen uit
    nou veel plezier daar nog en pas goed op elkaar he!!
    groetjes en een dikke knuffel van mij
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx