naar rugby met ons bakkie
Door: Elke
Blijf op de hoogte en volg Elke
22 April 2008 | Zuid-Afrika, Pretoria
Iedereen weer hartstikke bedankt voor de leuke berichtjes! Ik vind het jammer dat ik niet persoonlijk naar iedereen terug kan mailen, maar daarvoor is de internet-tijd veel te kort. Ik vind het in ieder geval super leuk om van iedereen iets te horen! Bedankt!
Ik heb een tijdje niks nieuws op de site gezet omdat ik het een beetje druk heb met stage (ik heb daar mijn eigen kantoortje, maar geen internet) en in het weekend was ik bezig met leuke dingen doen ;-)
Stage vind ik op het moment niet echt fantastisch, omdat alles heel lang duurt voor het geregeld is en mijn teamleden spreken nogal veel sotho met elkaar, waar ik niet veel van snap.
Maar goed, in het weekend heb ik wel leuke dingen gedaan. Zaterdag zijn we naar een rugbywedstrijd geweest. The Blue Bulls (?) uit Pretoria speelden tegen the Highlanders uit Nieuw Zeeland. Het was best grappig om te zien. Hoewel ze elkaar het ene moment keihard onderuit-schoppen, zijn ze daarna wel zo vriendelijk om elkaar ook weer op te rapen. Sommige regeltjes snap ik nu wel (maar de meeste nog niet). Na de wedstrijd mochten we nog even in de skybox. Bjarni had van daaruit de wedstrijd mogen volgen en zich volgevreten aan het gratis voedsel :-)
Zondag ben ik met Sanne en Seray in ons geleende 'Bakkie' naar de markt geweest. Bjarni heeft die auto voor een paar weken bij een collega kunnen lenen. Echt grappig hoe de mensen hier reageren op ons bleekscheten in zo'n verotte auto. Ik vind het echt een super ding, alleen is het wat minder dat je een half uur bezig bent met starten als ie koud is... Ik voeg nog een paar foto's toe van het bakkie e.d.
Hopelijk krijg ik binnenkort internet op de pc bij Weskoppies, dan kan ik vaker wat laten weten...
Groetjes, kus Elke
22 April 2008 - 15:19
Hein:
wat een toffe car zeg, ik kan het me heel goed voorstellen dat je met dit verhikkel veel bekijks heb, maar alles is beter als lopen zullen we maar zeggen niet.
Elke wij wonen nog 10 daagjes in de oude wijk na 20 leuke jaren gaan we verhuizen naar Landgraaf, wij hopen dat als je terug kom jij je verhalen bij ons kom vertellen dan kan je meteen ons nieuwe appartement zien.
Het is heel erg jammer dat je stage niet zo loopt als hij zou moeten lopen, het is voor jou ook niet leuk dat zij hun taal gebruiken waar jij niets van versta, eerlijk gezegt is het een beetje onbeschoft van hun.
Zo'n rugby wedstrijd lijkt mij het einde ik zou graag met je mee zijn gegaan maar helaas het was me een beetje tever weg.
groetjes en een dikke knuffel van ons,
Hein,Yolanda, Rick en Natascha. -
22 April 2008 - 16:47
L4:
Hoi Elke,
pfffffff, zit jij tijdens het rijden in de bak??
Jammer dat de stageplek nu iets minder is (leuker dan in Vijverdal kan ook eigenlijk niet haha) Kun je er niet iets van zeggen? Steek je er wel iets van op?
Heb jij dat bordje pap opgegeten?
Hier gebeurt er eigenlijk niet veel bijzonders....druk bezig met BP.
Donderdag komen de Cios-boys weer....
Heel veel groetjes, ook aan Sanne en Seray en tot het volgende berichtje!
Liefs, l4 -
22 April 2008 - 17:24
Timmiebeer:
hoi hoi, jammer dat het ff niet zo meezit op je stage, en dat taaltje och je leert het miss vanzelf,wel een grappige auto hebben jullie een halve cabrio hahaha. je doet dus wel leuke dingen allemaal, hopelijk ben je ook al beetje gewend aan het eten daar zo. je eigen kantoor doe maar ruig, hihih, nou duimen dat het door gaat met dat internet, en situatie hier, ben dus het weekend met je pa en de rest van de 6bags gaan wandelen in de ardennen , we hebben ons weer goed geamuseerd, al1 je pa was alle lekker dingen vergeten o.a de gehaktballen en dat heeft ie het hele weekend moeten aanhoren hahaha. zaterdag hebben we flink gewandeld en zondag eigenlijk relax dag, terrasje , 15 min lopen, ff liggen , 15 min en weer terrasje hahaha. nou tot de volgende keer,
suc6 , en veel plezier
kuskus timmiebeer -
22 April 2008 - 18:08
Bart:
Hey Elke,
leuk om steeds berichten van je te lezen.
wel jammer dat je stage-plaats op dit moment een beetje tegenvalt.
Maar jou kennende weet jij je ook hier doorheen te slaan.
Weekend was weer gezellig met de 6Bags, misschien kun je die wagen meenemen voor Tim, hoeven we ook niet meer bij elke drempel te stoppen om zijn spoilers bij mekaar te zoeken ha ha.
Succes verder met je stage...en zal zeker je berichten blijven lezen.
dikke knuffel Bart
23 April 2008 - 05:51
MaMie:
Ha sjat,
Yes! weer 'n berichtje dacht ik gistermiddag en moest me beheersen om niet direct als 1e te gaan schrijven (ziet ook zo uit als 'n overbezorgde moeder, wat ik natuurlijk wel ben hahaha. Maar je hebt al weer lieve'fans'gehad, dus nu mag ik...
Leuke foto's en gezellige mensen je "hotel" maar die pap die je te eten krijgt;bbrrr...vroeger moest je al kokhalzen van brinta;)dus ik heb wel met je te doen!
gisteravond hebben we weer even met elkaar gebeld en vertelde je dat je v.a. volgende week met je bakkie alleen naar stage gaat rijden, dat wordt een hele onderneming met dat ding, in dat verkeer!duimen dat hij sowieso blijft rijden en dat je niet in een of ander creepy wijk stil komt te staan.. nou ja tot nu toe is alles goed gekomen (behalve je stage gedoe ggrrrrmm)dus zal dit ook goed gaan!
Alleen raar dat jij nu kou ligt te lijden onder je dunne dekentje rond het vriespunt in Afrika en wij eindelijk zon krijgen?!
dag lieverd dikke zoen van ons allemaal
maMie -
23 April 2008 - 17:25
Myriam :
Hoi Elke, sjieke kar hoor, ziet er zo goed als nieuw uit, links en rechts een camouflagekleurtje, echt iets voor daar. Hoop inderdaad dat hij qua motor inderdaad betrouwbaar is, moet er niet aan denken dat jij, alleen, als bleekscheet, in één of onder verlaten oord pech krijgt. Weet haast zeker dat de ANWB "aan huis"service daar niet werkt ! Maar goed de jongens van de verkeerspolitieschool zien er best stoer uit. Vraag in ieder geval hun mobiel nummer áls je pech hebt, bel je hun toch. Ik vind die pap er ook niet smakelijk uitzien (net of hij al eens is geg...., nee,zó erg kan het toch niet zijn, of wel ??) Groetjes van ons 4 -
23 April 2008 - 18:25
Michelle:
Hee elke,
vind t altijd leuk als je weer iets op internet hebt gezet!
Jammer dat t nu tegenvalt maarja, jou kennende blijf je toch lachen he ;p
Je eten ziet er niet zo heel lekker uit moet ik zeggen ;p, de vla bij JL lijkt me lekkerder ;)
have fun nog bij de afrikaantjes,
kus. -
24 April 2008 - 10:34
Ans:
Tof bakkie!!! Schop er niet te hard tegen als hij niet wil starten, anders stort die in mekaar!!!
Laat je niet kennen op je stage, al ben je kaaskop. Laat ze maar een (heerles)poepie ruiken!!! Gore pap zeg: gelukkig is er ook nog ander eten!! Hou je haaks!! -
25 April 2008 - 11:09
Marjon:
Leuk Bakkie , ben ik me hier druk aan 't maken over de kleur van mijn autoradio!
Maar oké als hij maar zijn dienst doet als vervoersmiddel dan is het toch goed.
Ik hoop dat het met de stage dadelijk betergaat en jij je kennis in praktijk kunt brengen.
Dat mieliepapje zag er niet zo lekker uit was dat eten thuis toch niet zo verkeerd hihi
Veel plezier en vergeet vooral niet te genieten van alle leuke momenten.
Groetjes
Peter Marjon Jeroen Romee Bart Martijn